Asiakastyö

Skanskan blogi:

BoKlok-varausoikeuksien arvonta koittaa – näin osallistut

Takana on mahtava kesäloma, joka irrotti lähes täydellisesti töistä! Media piti kuitenkin huolen, että kohtuuhintainen asuminen pysyi mielen päällä sekä julkisessa keskustelussa. Kohtuuhintaista asumista kaivataan erityisesti nyt, kun talouden rattaat pyörivät hitaammin.

Kohtuuhintaiset uudet asunnot kiinnostavat kodin etsijöitä. As. Oy Vantaan Nikinkummun BoKlok-koteihin on ilmoittautunut jo 123 ennakkokiinnostunutta. Suuren kiinnostuksen vuoksi järjestämme jälleen arvonnan kotien varausoikeuksista Vantaan IKEAssa sunnuntaina 18.8. klo 12–14. Tutustu etukäteen arvontasääntöihin ja valitse oma suosikkiasuntosi. Ja jos olet oikein tosissasi, neuvottele uuden kodin rahoituksesta myös pankin kanssa etukäteen. Nikinkummun BoKlok-kodit varataan torstaina 22.8. klo 18 alkavassa tilaisuudessa Vantaan IKEAssa varaajanumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Uuden kodin osto luo työtä Suomeen, siksi se on arvokas teko. Tavataan sunnuntaina 18. elokuuta Vantaan IKEAssa!

Viestinta

Viestinta

Tämä on Skanska Suomen virallinen blogi.

Kirjoittajan tekstit

Lue lisää