Töissä Skanskassa

Skanskan blogi:

Kivistön BoKlok-kotien varausoikeudet on arvottu – mitä tapahtuu seuraavaksi?

Kauan odotettu BoKlok-lanseeraus Vantaan IKEA-tavaratalossa on nyt ohi. Sunnuntaipäivä oli mahtava ja ikimuistoinen. Erityisen päivästä teitte kaikki te, jotka tulitte tutustumaan BoKlok-konseptiin ja As. Oy Vantaan Saunapolun ensimmäisiin BoKlok-koteihin. Oli todella hienoa tavata ja keskustella kanssanne.

Sain muistutuksen siitä, miksi olen BoKlok-tiimin kanssa työstänyt BoKlok-konseptia Suomeen puolitoista vuotta: teemme uusia koteja niitä tarvitseville. On palkitsevaa tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Viime sunnuntaina suoritettuun varausoikeuksien arvontaan osallistui lähes 500 halukasta ostajaa. Näin suuri kiinnostus osoittaa, että olemme saaneet aikaan jotain hyvää. Jokainen arvontaan osallistunut on saanut jo tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla tiedon saamastaan varausnumerosta, sekä kutsun kotien varaustilaisuuteen.

As. Oy Vantaan Saunapolun asuntojen varaus tapahtuu Vantaan IKEA-tavaratalossa torstaina 17.1. klo 17.00 alkavassa tilaisuudessa. Silloin kerromme hankkeen etenemisestä, uusista BoKlok-kodeista ja asuntokaupasta. Suurenkin vuoronumeron kanssa kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, sillä kaikki arvontaan osallistuneet eivät välttämättä käytä varausoikeuttaan! 

Tavataan siis uudestaan Vantaan IKEA-tavaratalossa torstaina 17.1. klo 17.00!

 Sunnuntain BoKlok-tapahtuman tunnelmia voit katsoa YouTubesta.

Katso lisää:

www.boklok.fi

www.skanska.fi/bloklok

 

Viestinta

Viestinta

Tämä on Skanska Suomen virallinen blogi.

Kirjoittajan tekstit

Lue lisää