Töissä Skanskassa

Skanskan blogi:

Hyvää ja fiksua BoKlok-vuotta – Hinnat julki

Ilmeisesti meillä on asiakkaidemme kanssa sama käsitys kohtuuhintaisesta asumisesta. Kiinnostus ensimmäiseen BoKlok-kohteeseemme  As. Oy Vantaan Saunapolkuun on vain kasvanut sen jälkeen, kun julkaisimme kohteen hinnaston. Toimiva ja viihtyisä uusi kaksio omalla tontilla Vantaan Kivistössä maksaa vain 139 000 euroa.

Meiltä on jonkin verran kyselty BoKlok-kotien pintamateriaalivaihtoehdoista ja mahdollisuuksista tehdä yksilöllisiä muutostöitä. BoKlok-konseptin ideana on luoda kohtuuhintaista ja viihtyisää asumista mahdollisimman monille. Siksi konseptiin kuuluvat valmiit kätevät pohjaratkaisut ja laadukkaat materiaalit. Ammattilaisten miettimät vakioidut sisustuksen ratkaisut ovat yksi avain kohtuullisiin kustannuksiin. Siksi BoKlok-koteihin ei tehdä rakennusvaiheessa mitään muutostöitä. Uskomme, että valitsemamme skandinaavisen selkeät ja vaaleat sisustusmateriaalit tarjoavat hyvät puitteet sisustaa ja elää.

BoKlok-kotien suunnittelu on ollut IKEAn ja Skanskan pitkä yhteinen taival. Sisustusmateriaalien valinnassa olemme käyttäneet oman huipputason sisustusarkkitehtimme kokemusta, näkemystä ja ammattitaitoa. Keittiöiden suunnittelussa olemme luottaneet IKEAn vahvaan asiantuntemukseen. Myyväthän he suomalaisille tuhansia keittiöitä vuosittain.

Voit itse tuunata BoKlok-kotisi oman makusi ja tarpeidesi mukaiseksi. Olemme esimerkiksi jättäneet useimmista makuuhuoneista kiinteät komerot pois. Sinä päätät oman kaappisi paikan, koon ja värin. Ja kaappi on helppoa hankkia IKEA-tavaratalosta. Meidän mielestämme tämä on fiksua!

BoKlok-kodit ovat esittelyssä Vantaan IKEA-tavaratalon 2.kerroksessa sunnuntaina 13.1. klo 12–14. Suuren kiinnostuksen vuoksi As. Oy Vantaan Saunapolun asuntojen varausoikeuksista järjestetään arvonta Vantaan tavaratalossa samana päivänä klo 14. BoKlok-koteja voi varata arvontanumeroiden mukaisessa järjestyksessä. Tule tutustumaan BoKlok-koteihin ja niiden sisustukseen. Kysele ja keskustele meidän BoKlok-tiimiläisten kanssa, kerromme sinulle mielellämme lisää BoKlok-kodeista.

Odotan innolla, että tapaamme Vantaan IKEA-tavaratalossa sunnuntaina 13.1. klo 12–14!

Lue lisää BoKlokista:

www.boklok.fi

www.skanska.fi/boklok

www.skanska.fi/saunapolku

Rikun aikaisempaan kirjoitukseen pääset tästä!

Lukaise myös kolmen suositun sisustusbloggaajan BoKlok-aiheisia blogikirjoituksia:

Nakun Bambula

Riikan Weekday Carnival

Rillan Kotipalapeli

Viestinta

Viestinta

Tämä on Skanska Suomen virallinen blogi.

Kirjoittajan tekstit

Lue lisää